شماره: 1217
1397/11/24
مراسم تودیع و معارفه مدیرعامل پتروپارس با حضور مدیرعامل شركت ملی نفت برگزار شد
مراسم تودیع و معارفه مدیرعامل پتروپارس  با حضور مدیرعامل شركت ملی نفت برگزار شد

آیین قدردانی از زحمات صادقانه دكتر حمید اكبری و معارفه مهندس حمیدرضا مسعودی به عنوان مدیرعامل جدید پتروپارس با حضور دكتر مسعود كرباسیان، مدیرعامل شركت ملی نفت ایران...

 
آیین قدردانی از زحمات صادقانه دكتر حمید اكبری و معارفه مهندس حمیدرضا مسعودی به عنوان مدیرعامل جدید پتروپارس با حضور دكتر مسعود كرباسیان، مدیرعامل شركت ملی نفت ایران، مهندس آیدین ختلان، دستیار ویژه وزیر نفت، مهندس علی اكبر پور ابراهیم، مدیرعامل شركت نیكو، مهندس محمد مشكین‌فام، مدیرعامل شركت نفت و گاز پارس، اعضای هیأت مدیره شركت ملی نفت ایران و مدیران ارشد صنعت نفت در سالن جلسات شركت پتروپارس برگزار شد.

 

 
مدیرعامل شركت ملی نفت ایران:
شركت پتروپارس پیشرفت چشمگیری داشته است

 

مدیرعامل شركت ملی نفت ایران در این مراسم ضمن قدردانی از تلاش های مدیرعامل پیشین این شركت با بیان اینكه مهندس زنگنه پدر معنوی پتروپارس است و این شركت با درایت ایشان پایه گذاری شد، اظهار داشت: افتخار می كنم شركت پتروپارس از سال 1377 كه من در هیأت مدیره آن عضو بودم تا كنون توانسته پیشرفت چشمگیری داشته باشد و هم اكنون در این موقعیت قرار دارد.
دكتر مسعود كرباسیان افزود: شركت پتروپارس در ابتدای فعالیت، رقبای سختی همچون توتال داشت و با وجود شرایط تحریم كه وجود داشته است، توانست به همت مدیران و كارشناسان توانمند به خوبی توانایی خود را ثابت كند.
معاون وزیر نفت با اشاره به فعالیت های خوب انجام شده در شركت پتروپارس، گفت: به طور قطع پیشرفت ها و موفقیت های این شركت مدیون كاركنانی است كه سال ها در آن تلاش كرده اند.
وی ادامه داد: پتروپارس باید تلاش كند تا آینده درخشانی برای صنعت نفت كشور رقم بزند. خوشبختانه امروز در پارس جنوبی از قطر پیش افتاده‌ایم و این افتخاری برای كشور و وزیر نفت است، زیرا توسعه میدان مشترك پارس جنوبی با همت آقای زنگنه آغاز شد و ادامه یافت.
دكتر كرباسیان با بیان اینكه در صورت توافق با شركت چینی برای طرح توسعه فاز ۱۱ پارس جنوبی، پتروپارس می‎تواند با همكاری این شركت طرح توسعه فاز ۱۱ پارس جنوبی را پیش ببرد و آن را در كارنامه افتخارات خود ثبت كند، افزود: شركت پتروپارس در پروژه‌های خود ۸۰ درصد از توانمندی‌های داخلی و ساخت داخل بهره برده است.
وی با بیان اینكه، 23 پروژه نگهداشت تولید دیگر در برنامه وزارت نفت است و امیدوارم پتروپارس در این پروژه‎ها نقش فعال تری داشته باشد، افزود: خوش بین هستم كه پتروپارس مسیر رشد و ترقی را همچنان به خوبی طی خواهد كرد و فضا برای فعالیت این شركت به خوبی مهیا است.
دكتر كرباسیان حضور مهندس حمیدرضا مسعودی در شركت پتروپارس را مفید دانست و گفت: ایشان با تجارب ارزشمند خود و روابط خوبی كه با شركت نفت و گاز پارس دارند می توانند به رشد شركت پتروپارس كمك كنند.
 
مدیرعامل شركت نیكو:
انضباط، حرفه‌ای‌گری و داشتن تجربه بین‌المللی از ویژگی‌های مهم پتروپارس است

 

مهندس علی‌اكبر پورابراهیم با اشاره به اینكه پتروپارس از معدود شركت‌های پیمانكاری است كه  مردم عادی نیز آن را می‌شناسند، تصریح كرد: انضباط، حرفه‌ای‌گری و داشتن تجربه بین‌المللی از ویژگی‌های مهم این شركت است.
وی با بیان اینكه شركت پتروپارس فراز و نشیب‌های زیادی را در طول عمر خود سپری كرده و آقای اكبری در روزهای سخت، به عنوان مدیرعامل این شركت، هدایت آن را به‌عهده داشته است، افزود: یكی از مهم‌ترین دستاوردهای آقای اكبری در سال‌های حضورش در پتروپارس بدون تردید اجرا و تكمیل طرح توسعه فاز ۱۲ میدان مشترك پارس جنوبی است.
مدیرعامل نیكو ادامه داد: فاز ۱۲ پارس جنوبی كه معادل ۳ فاز است در روزهایی به ثمر نشست كه كشور با مشكل كمبود گاز روبه‌رو و سال‌ها بود كه ظرفیت تولید گاز افزایش كمی یافته بود.
وی ضمن قدردانی از زحمات دكتر اكبری در دوران مسئولیت‌شان در شركت پتروپارس، انتخاب مهندس مسعودی به عنوان مدیرعامل جدید این شركت را به دلیل سابقه فعالیت در شركت پتروپارس و همچنین باتجربه بودن او عنوان كرد و گفت: آقای مسعودی، در شرایط سخت تحریم عهده‌دار این مسئولیت شدند كه برای‌شان آرزوی موفقیت داریم.
مهندس پورابراهیم، ضمن اینكه خواستار حمایت شركت ملی نفت ایران از شركت پتروپارس شد، اظهار كرد: اگر پتروپاس خوب كار نكند و قبراق و سرحال نباشد صنعت نفت در پیشبرد اجرای پروژه‌ها با مشكل روبه‌رو خواهد شد. كیفیت، هزینه و زمان نیز از اركان اصلی یك پروژه است.
 
دكتر اكبری:
اجرای ۱۶ میلیارد دلار پروژه از سوی پتروپارس بی‌نظیر است

 

مدیرعامل پیشین پتروپارس اجرای ۱۶ میلیارد دلار پروژه از سوی این شركت در طول ۲۰ سال را ركورد ارزشمندی دانست و گفت: این شركت، ۱۱ فاز پارس جنوبی را به‌صورت مستقیم و غیرمستقیم توسعه داده است.
دكتر اكبری از پتروپارس به‌عنوان شركتی در سطح شركت‌های بین‌المللی نام برد و افزود: پتروپارس كه مجموعه‌ای حرفه‌ای و مدرن به شمار می‌آید، به دلیل فعالیت مشترك با شركت‌های خارجی به سازمانی رو به رشد و بین‌المللی بدل شده است.
وی به ظرفیت‌های ایجادشده در شركت پتروپارس اشاره كرد و با بیان اینكه این شركت می‌تواند همپای شركت‌های بزرگ جهانی به رقابت بپردازد، تصریح كرد: پتروپارس در همه پروژه‌هایی كه اجرا كرده، توانسته رضایت كارفرما را به همراه داشته باشد.
مدیرعامل پیشین پتروپارس افزود: از ویژگی های شركت پتروپارس كه به یادگار مانده است، حرفه ای، مدرن و بروز بودن، برخورداری از مزیت رقابت پذیری در بازار جهانی نفت و گاز، سازمانی عملگرا و مبتنی بر دانش، قابلیت تطبیق پذیری با شرایط گوناگون و متعهد  بودن است.
دكتر اكبری با اشاره به اینكه شركت پتروپارس در طول فعالیت ۲۰ ساله او، ۱۱ فاز پارس جنوبی را به‌صورت مستقیم و غیرمستقیم توسعه داده، اظهار كرد: شركت پتروپارس، بیشترین سهم را در توسعه میدان مشترك گازی پارس جنوبی به‌عنوان پیمانكار داشته است.
وی نتیجه طرح‌هایی را كه از سوی شركت پتروپارس اجرا شده، تولید روزانه ۳۱۱ میلیون مترمكعب گاز (۱۱ میلیارد فوت مكعب) و ۵۰۰ هزار بشكه میعانات عنوان كرد و گفت: بیش از ۱۶ میلیارد دلار در  پتروپارس كار انجام شده كه ركورد ارزشمندی است.
مدیرعامل پیشین پتروپارس با تاكید بر اینكه پتروپارس از داشتن مدیران ارزشمند، خبره و افراد متعهد غنی است و می‌تواند مسئولیت‌های سنگین‌تری را به‌عهده بگیرد ابراز امیدواری كرد روزهای خوب و روشنی برای پتروپارس در انتظار باشد.
 
مدیرعامل جدید شركت پتروپارس:
پتروپارس باید وارد پروژه های میان دستی صنعت نفت و گاز شود

 

مهندس حمیدرضا مسعودی نیز در این مراسم ضمن تقدیر و تشكر از دكتر اكبری به واسطه سالها زحمات و خدمات در صنعت نفت به خصوص میدان مشترك پارس جنوبی، اظهار داشت: رویكرد وزارت نفت و شركت ملی نفت در بكارگیری و اعتماد به جوانان در حوزه های مدیریتی نفت و گاز كشور قابل تقدیر است.
مدیرعامل جدید شركت پتروپارس در مورد سابقه آشنایی با این شركت گفت: از اوایل سال 1391 كه به عنوان مجری طرح و توسعه ی فاز 19 منصوب شدم به صورت نزدیك با شركت پتروپارس در ارتباط بودم.
وی با اشاره به اینكه شركت پتروپارس بیش از نیمی از پروژه های پارس جنوبی را توسعه داده است، گفت: بعد از فاز 4 و 5، فاز 19 پارس جنوبی اولین طرحی بود كه پس از 71 ماه توسط شركت پتروپارس و پیمانكاران ایرانی موفق شد با تكیه بر گاز دریا تولید تجاری خود را شروع كند.
مهندس مسعودی افزود: شرایط تحریم در سال های 92 و 93 بسیار سخت بود و به عنوان مجری طرح شاهد مشقات بسیاری بودم كه در راه اجرای این پروژه تحمل شد كه از افتخارات شركت پتروپارس است.
وی تصریح كرد: اجرای فاز 19 پارس جنوبی نشان داد كه شركت پتروپارس توان اجرای هرگونه پروژه ای را دارا است.
مدیرعامل شركت پتروپارس گفت: در ادامه مسیر، شركت پتروپارس علاوه بر اینكه باید به یك پیمانكار بزرگ تولید و اكتشاف چه در سطح منطقه و چه در سطح بین الملل تبدیل شود، باید نگاه ویژه ای هم به زنجیره ارزش نفت و گاز داشته باشد و خودش را در پروژه های میان دستی صنعت نفت و گاز كشور به بوته آزمایش بگذارد.
وی افزود: با توجه به نیروهای كارآمد و ارزشمند و سوابق بسیار خوبی كه در شركت پتروپارس وجود دارد، پتروپارس باید به یك شركت یادگیرنده تبدیل شود، به این معنی كه از شكست ها و موفقیت های خود درس آموزی كند و مورد استفاده قرار دهد. در واقع همانطور كه مقام عالی وزارت فرمودند، پتروپارس باید به یك ابرپشتیبان سخت افزاری، مغز افزاری و نرم افزاری در اجرای پروژه ها و طرح ها تبدیل شود.
وی در انتها تاكید كرد: همانطور كه حاصل اعتماد به این شركت، توسعه نیمی از پارس جنوبی شد، خواهش داریم در طرح های دیگر هم به این شركت اعتماد شود و حمایت بیشتر شركت نیكو را داشته باشیم.
 
همچنین اهدای لوح تقدیر به مدیرعامل پیشین و حكم مدیرعامل جدید توسط مدیرعامل شركت ملی نفت و گرفتن عكس یادگاری، پایان بخش مراسم بود.
حق انتشار برای شرکت پتروپارس محفوظ است ©